Dostopni OMV servisi

Dostopni OMV servisi

OMV-FotografijaV OMV Slovenija si vselej prizadevamo, da bi prav vsem našim gostom, tudi tistim, ki zaradi invalidnosti včasih potrebujejo pomoč, ponudili storitve na najvišjem nivoju. Zato smo prisluhnili željam in potrebam posameznikov, ki se zaradi gibalne oviranosti pri obisku naših bencinskih servisov srečujejo z nevšečnostmi, in skladno z našo zavezo »We Care More« pričeli z uvajanjem učinkovitega sistema, ki bo do invalidov mnogo prijaznejši.

Na vsa točilna mesta po bencinskih servisih OMV v Sloveniji smo tako namestili nalepke s telefonsko številko za pomoč invalidom. Po klicu na navedeno številko do točilnega mesta pristopi zaposleni in gostu nudi vso ustrezno pomoč pri točenju goriva ter nakupu izdelkov ali drugih storitev. S tem želimo poskrbeti, da bo tudi za gibalno ovirane osebe vsak postanek na naših bencinskih servisih potekal nemoteno in v prijaznem duhu.

Z aktivnostmi, ki jih izvajamo znotraj naše nove usmeritve »We care more«, postavljamo na prvo mesto zadovoljstvo naših gostov in njihovo dobro počutje ob obisku naših bencinskih servisih.

Vanja Lombar
generalna direktorica
OMV Slovenija, d. o. o.