Anja Krštinc

Anja Krštinc, koordinator prevozov (LJUBLJANA)

t: (01) 47-20-559 ♦ f: (01) 43-28-142 ♦ e: anja.krstinc@drustvo-distrofikov.si

Srednjo šolo je obiskovala v Kamniku, kjer si je pridobila naziv ekonomski tehnik. Kasneje se je vpisala na Ekonomsko fakulteto, opravila nekaj izpitov vendar še ni diplomirala.

Vsa leta je kot študentka opravljala delo telefonskega anketarja v GFK in v družbi T-2 kot agentka za pomoč strankam. V omenjenih službah je dobila veliko izkušenj s področja odnosov s strankami in komuniciranja z njimi. Kasneje je začela opravljati delo na Društvu distrofikov Slovenije v Ljubljani, kjer sedaj deluje kot organizator prevozov.

Aktivno se ukvarja s plesom na vozičkih, tako imenovanim wheelchairdancing-om. Trenira predvsem latinskoameriške in standardne plese, v katerih tudi tekmuje in se lahko tudi pohvali z zavidljivimi rezultati. Namreč njen najvišji dosežen rezultat je 1. mesto v latinskoamerIških plesih v njeni kategoriji.

Ji pa tudi druge plesne zvrsti, kot so balet, hip hop, modern, salsa,…, niso tuji. V prostem času se rada druži predvsem s prijatelji, si pogleda kakšen dober film, uživa v dobri glasbi, gre na kakšen koncert. Uživa tudi v potovanjih oziroma daljših izletih.

Anjin moto: ``Don’t dream your life, live your dreams….``