Mali oglasi

Prodam

zaradi poslabšanja bolezni (mišična distrofija) prodajam svoje prilagojeno vozilo Volkswagen Multivan 2.5 TDI CL Atlantis s 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom, električno pomičnimi drsnimi vrati in električnim dvigalom nosilnosti 360 kg z daljinskim upravljanjem. V vozilu je pritrdilna postaja za električni ali ročni voziček Q-Straint QLK-100. Vozilo ima tudi dodatno ojačan oz. dodatno zmehčan servo volan, za katerega je potrebno cca. 8N moči za vrtenje. Vžig vozila je možen preko ključa (standardno) ali preko gumba na armaturni plošči. Vsa prilagojena oprema je opravljena z uradnimi certifikati in homologirana.
Vrednost prilagoditve 3 leta nazaj je znesla 21.800 eur.

Avto je redno vzdrževan in servisiran pri pooblaščenem VW servisu, s servisno knjigo. Trenutno obut v zimske pnevmatike Pirelli, kupljene oktobra 2013. Podarim še letos kupljene nove letne pnevmatike Hankook na original ALU platiščih VW. Letos menjani zavorni diski in ploščice ter tesnilo turbine. Vozilo v odličnem stanju in popolnoma brezhibno. Nekarambolirano.

Po želji lahko uredim tudi leasing ali kredit preko Porsche Bank ali Finor leasing.
Ogled vozila v Zasavju. Po dogovoru lahko pridem z njim tudi na dom.
Povezava do oglasa: OGLAS VW MULTIVAN

Prodam

Prodamo invalidski voziček - počivalnik. Voziček je praktično nov in zelo dobro ohranjen.

Cena po dogovoru!

Informacije: 02 777 61 21 - Albina

Prodam

Ugodno prodam invalidski voziček Vassili max 6 chips line. Voziček je star 6 let, vendar ni v uporabi že 4 leta tako, da je lepo ohranjen. Zraven spada seveda tudi polnilec.
Cena je 300 Eur. Možnost odloženega plačila (plovica takoj, preostanek čez dva meseca). Kontakt: 07/33 24 266

Prodam

Prodam zelo dobro ohranjen dvižni sistem za posteljo. Gre za skupek dvižnega mehanizma, poda compakt mobilo care 190x90 in ležišča iz pene arosa 190x90. Kupljeno je bilo leta 2007 po ceni 1.390,00 €, sedaj bi ga prodali za 1.000,00 € oz. po dogovoru.

Kontakt: 041 599 469

Postelja1 Postelja2

Postelja3 Postelja5

Postelja4

Prodam

1.Prodam voziček na elektromotorni pogon (Avantage - reha). Zelo dobro ohranjen. Po višini in širini ustreza otroku. Potreben zamenjave akumulatorjev.
Brez dodatne opreme (lifter in naklon enot). Ima luči in smerokaze.

CENA: po dogovoru
telefon: 070/847-148

Prodam

1.voziček je proizvajalca RMA-enostavnejši lepo ohranjen,polne gume,aku 40Ah-cena990.-
2.skuter Day strider midi-12km/h nov,nosilnost do 160kg,nastavljiv sedež,nasloni,krmilo-1400.-
3.skuter-rdeč-Day strider midi-zgornji iz točke 2, malo rabljen, brez praske-1100.-
4.skuter Craftmatic-nov-testni,nekajkrat vožen,nastavljiv sedež,nasloni,krmilo,vgrajen polnilec-1300.-

Vsi skuterji in vozički so pregledani in brezhibni, za več informacij pokličite na 041-517-900 (Andrej)

Posteljni nadvložek Tempur - velur 90x190x7
Za dodatne informacije pokličite 041/842-160 (Volkar Marija).

Prodam

Invalidski voziček TWISTER, elektromotorni z dodatno opremo
1.700.000,00 SIT
Za dodatne informacije pokličite 01/534-00-28 ali 041/925-925.