Mali oglasi

Prodam

Prodamo invalidski voziček - počivalnik. Voziček je praktično nov in zelo dobro ohranjen.

Cena po dogovoru!

Informacije: 02 777 61 21 - Albina

Prodam

Ugodno prodam invalidski voziček Vassili max 6 chips line. Voziček je star 6 let, vendar ni v uporabi že 4 leta tako, da je lepo ohranjen. Zraven spada seveda tudi polnilec.
Cena je 300 Eur. Možnost odloženega plačila (plovica takoj, preostanek čez dva meseca). Kontakt: 07/33 24 266

Prodam

Prodam novo zunanje dvigalo za invalida. Dvigalo je namenjeno spuščanju invalida iz nivoja balkona (stanovanja). Montirano je bilo v začetku leta 2011 in je bilo samo preizkušeno. Trenutno je odmontirano in spravljeno pod streho. Dvigalo je narejeno po meri širine balkona, možne so razne prilagoditve (npr. višina dviga oz. spusta, vgradnja varnostnih senzorjev za odprta vrata itd.). Prodajamo samo dvigalo, za premontažo in morebitne dodatne posege bi se dogovorili z monterjem in sestavljalcem dvigala. Cena po dogovoru (zelo ugodno v primerjavi s hišnimi dvigali).

Telefon:
031 289 886, Ivančna Gorica

dvigalo1 dvigalo2

Prodam

Prodam zelo dobro ohranjen dvižni sistem za posteljo. Gre za skupek dvižnega mehanizma, poda compakt mobilo care 190x90 in ležišča iz pene arosa 190x90. Kupljeno je bilo leta 2007 po ceni 1.390,00 €, sedaj bi ga prodali za 1.000,00 € oz. po dogovoru.

Kontakt: 041 599 469

Postelja1 Postelja2

Postelja3 Postelja5

Postelja4

Prodam

1.Prodam voziček na elektromotorni pogon (Avantage - reha). Zelo dobro ohranjen. Po višini in širini ustreza otroku. Potreben zamenjave akumulatorjev.
Brez dodatne opreme (lifter in naklon enot). Ima luči in smerokaze.

CENA: po dogovoru
telefon: 070/847-148

Prodam

1.voziček je proizvajalca RMA-enostavnejši lepo ohranjen,polne gume,aku 40Ah-cena990.-
2.skuter Day strider midi-12km/h nov,nosilnost do 160kg,nastavljiv sedež,nasloni,krmilo-1400.-
3.skuter-rdeč-Day strider midi-zgornji iz točke 2, malo rabljen, brez praske-1100.-
4.skuter Craftmatic-nov-testni,nekajkrat vožen,nastavljiv sedež,nasloni,krmilo,vgrajen polnilec-1300.-

Vsi skuterji in vozički so pregledani in brezhibni, za več informacij pokličite na 041-517-900 (Andrej)

Posteljni nadvložek Tempur - velur 90x190x7
Za dodatne informacije pokličite 041/842-160 (Volkar Marija).

Prodam

Invalidski voziček TWISTER, elektromotorni z dodatno opremo
1.700.000,00 SIT
Za dodatne informacije pokličite 01/534-00-28 ali 041/925-925.