Mali oglasi

Prodam

Prodam električno dvigalo za invalida za gospodarska vozila (kombi). Star 3 leta. Brezhibno delujoč. Dvigalo je primerno za montažo na desnih drsnih vratih. Računalnik nastavljen na vozilo VW T5 Multivan, saj je bil montiran v tem vozilu. Gre za tip Braun Swing-a-Way L800XEVA z daljinskim upravljanjem, trojno teleskopsko raztegljiv in s tem primeren tako za ročne kot električne vozičke. Njegova nosilnost je 363 kg. Največja prednost je minimalen prostor ob vozilu, ki ga potrebujete za vstop/izstop iz vozila. Ob vozilu potrebuje SAMO cca. 1,2 m proste širine.

Prodam tudi samodejno pritrdilno postajo za električne ali ročne vozičke Q'Straint QLK-100. Postaja je univerzalna in z zelo malimi modifikacijami invalidskega vozička (ročnega ali električnega) omogoča samodejno vpetje vsakega vozička v vozilu. Naprava ima certifikat crash testa proizvajalca.
Namesti se lahko kjerkoli v vozilu - voznikovo, sovoznikovo ali potniško mesto zadaj.

CENA DVIGALA BRAUN: 1.450 eur
CENA Q'STRAINT QLK-100: 450 eur
CENA ZA DVIGALO IN Q'STRAINT SKUPAJ: 1.700 eur

Braun1Braun2

qlk1qlk2

Prodam

Prodamo invalidski voziček - počivalnik. Voziček je praktično nov in zelo dobro ohranjen.

Cena po dogovoru!

Informacije: 02 777 61 21 - Albina

Prodam

Ugodno prodam invalidski voziček Vassili max 6 chips line. Voziček je star 6 let, vendar ni v uporabi že 4 leta tako, da je lepo ohranjen. Zraven spada seveda tudi polnilec.
Cena je 300 Eur. Možnost odloženega plačila (plovica takoj, preostanek čez dva meseca). Kontakt: 07/33 24 266

Prodam

Prodam zelo dobro ohranjen dvižni sistem za posteljo. Gre za skupek dvižnega mehanizma, poda compakt mobilo care 190x90 in ležišča iz pene arosa 190x90. Kupljeno je bilo leta 2007 po ceni 1.390,00 €, sedaj bi ga prodali za 1.000,00 € oz. po dogovoru.

Kontakt: 041 599 469

Postelja1 Postelja2

Postelja3 Postelja5

Postelja4

Prodam

1.Prodam voziček na elektromotorni pogon (Avantage - reha). Zelo dobro ohranjen. Po višini in širini ustreza otroku. Potreben zamenjave akumulatorjev.
Brez dodatne opreme (lifter in naklon enot). Ima luči in smerokaze.

CENA: po dogovoru
telefon: 070/847-148

Prodam

1.voziček je proizvajalca RMA-enostavnejši lepo ohranjen,polne gume,aku 40Ah-cena990.-
2.skuter Day strider midi-12km/h nov,nosilnost do 160kg,nastavljiv sedež,nasloni,krmilo-1400.-
3.skuter-rdeč-Day strider midi-zgornji iz točke 2, malo rabljen, brez praske-1100.-
4.skuter Craftmatic-nov-testni,nekajkrat vožen,nastavljiv sedež,nasloni,krmilo,vgrajen polnilec-1300.-

Vsi skuterji in vozički so pregledani in brezhibni, za več informacij pokličite na 041-517-900 (Andrej)

Posteljni nadvložek Tempur - velur 90x190x7
Za dodatne informacije pokličite 041/842-160 (Volkar Marija).

Prodam

Invalidski voziček TWISTER, elektromotorni z dodatno opremo
1.700.000,00 SIT
Za dodatne informacije pokličite 01/534-00-28 ali 041/925-925.