Donacije

Donirajte distrofikom

Možnosti za doniranje distrofikom je več

Sodelavci Društva distrofikov Slovenije se neprestano trudimo povečati kakovost in obseg opravljenih storitev za distrofike. Pri tem pa pogosto naletimo na pomanjkanje finančnih virov. V primeru, da nam želite pri tem pomagati (česar bomo seveda zelo veseli) lahko društvo tudi finančno podprete. Zbrana sredstva bomo porabili predvsem za financiranje društvenih posebnih socialnih programov. V primeru, da se odločite za donacijo, lahko to storite na naslednje načine:

Nakazilo s Paypal

Z uporabo sodobnih informacijskih poti lahko donacijo društvu preprosto nakažete preko sistema PayPal.

0,5% dohodnina

Davčni zavezanci lahko do 0,5% dohodnine, odmerjene po Zakonu o dohodnini (ZDoh-2) namenite našemu društvu, ob tem pa vaša odmera dohodnine ostane nespremenjena. Njen del, kot donacijo, namesto v državni proračun tako namenite Društvu distrofikov Slovenije.

Nakazilo na društveni TRR

Donacijo lahko nakažete direktno na društveni transakcijski račun.

Nakazilo s položnico UPN

Doniran znesek lahko društvu nakažete z uporabo položnice (UPN obrazec).

Vaša sredstva bodo porabljena za:

Verjamemo, da bomo tudi s pomočjo vaših donacij realizirali več prevozov distrofikov s prilagojenimi vozili, nastanili kakega študenta več v naših bivalnih enotah, povečali obseg fizične pomoči distrofikom ali morebiti omogočili dodatne fizioterapevtske in druge terapije.

Zahvaljujemo se vam za izkazano pomoč in zaupanje.