Prvi transnacionalni sestanek in nadaljevanje izobraževanja Osebna izkaznica potenciala

About This Project

S hrvaškimi kolegi smo se v okviru projekta Erasmus+ »Digitalno okno v svet MD« 27. in 28. februarja 2022 sestali na 1. Transnacionalnim sestanku v Zagrebu.

 

Prvi dan srečanja smo namenili medsebojnemu spoznavanju in pregledu aktivnosti na projektu »Digitalno okno v svet MD«, nevihtili smo ideje za promocijske materiale,  določili datum in vsebine študijskega potovanja v Slovenijo ter določili termine in vsebine okroglih miz za izmenjavo dobrih praks in izkušenj – na spletu in v živo.

 

Drugi dan pa smo nadaljevali izobraževanje Osebna izkaznica potenciala, in sicer smo izvedli modul 2: Talenti in del modula 4: Osebnostne lastnosti (osebnostni slogi).

 

Udeleženci usposabljanja smo po reševanju serije vprašalnikov v pripravljalni fazi na izobraževanje prejeli rezultate o svojih talentih, ki smo jih na izobraževanju v živo podrobneje preučili in povezali z lastnim delovanjem ter jih primerjali s sodelavci kot člani tima. Tako smo spoznavali sebe in  sodelavce. Takšen način učenja pripomore k boljšemu razumevanju ravnanja sodelavcev in je v pomoč pri dodeljevanju delovnih nalog sodelavcu glede na njegove talente, da je delo opravljeno na najboljši možen način. Tako smo spoznavali sebe, dobili pa smo tudi informacijo o tem, kako nas vidijo sodelavci. Glede na vsebino in intenzivnost vaj je bilo super, da smo ta dva modula izvedli v živo. Bilo je zabavno spoznavati sebe in sodelavce ter prepoznavati izvor ravnanj v zasebnem in poklicnem življenju.

Date
Category
Digitalno okno v svet MD