Vabljeni na prvi turnir Društva distrofikov Slovenije v bocci

Vabljeni na prvi turnir Društva distrofikov Slovenije v bocci

Spoštovani,

Društvo distrofikov Slovenije vabi bočarje iz vrst distrofikov na prvi mednarodni turnir v dvoranskem balinanju – BOCCIA, ki bo potekal od 9. do vključno 12. decembra 2021 v Domu dva topola v Izoli. Turnir bo organiziran za kategoriji BC3 in BC4 posamično.

Vse že izkušene, kakor tudi manj ali neizkušene bočarje prosimo, da se na turnir prijavijo najkasneje do 7. decembra 2021 do 12. ure na telefon 01 47 20 550 ali e-pošto ivo@ddslo.si . Na ta kontakta se lahko obrnete tudi za morebitne dodatne informacije.

Turnir, na katerem so sodelovanje že potrdili tekmovalci iz sosednje Hrvaške, se bo s prvimi dvoboji pričel v petek predvidoma ob 9.30 uri in zaključil s slavnostno podelitvijo v nedeljo ob 12. uri. Zaradi zaustavitve oziroma preprečevanja širjenja Covid 19 bo tekmovanje potekalo ob strogem upoštevanju PCT pravila, vsi prisotni pa bodo obenem morali uspešno prestati tudi vsakodnevni hitri test.

Za vse prijavljene tekmovalce in po potrebi za njihove spremljevalce bo v domu zagotovljeno bivanje in prehrana. Prosimo vas, da nam v primeru potrebe po prevozu to sporočite na navedene kontakte, prav tako najkasneje do 7.12.2021.

Športen pozdrav.