Ivu v spomin 1967 – 2022

Ivu v spomin 1967 – 2022

Sporočamo žalostno vest, da nas je nenadoma zapustil dolgoletni sodelavec in poslovni sekretar Društva distrofikov Slovenije Ivo Jakovljević. V delovanje društva je bil vpet tako profesionalno kot osebno vse svoje življenje. Vedno pozitivno naravnan je bil zgled mnogim distrofikom, zlasti mlajšim generacijam. Ideje, v katere je trdno verjel,  med drugim  tudi v neodvisno življenje invalidov, je dejansko živel in k temu aktivno spodbujal tudi druge invalide. Živel je pestro, rad je potoval, bil je ljubitelj vseh vrst športov, bil član hokejske ekipe distrofikov in se v zadnjem času navduševal nad boccio. Z njegovim slovesom ostaja velika praznina. Ivo, pogrešali te bomo!

Ivu v spomin se bomo poklonili na žalni seji v ponedeljek, 7. marca 2022, ob 11. uri, v Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, dvorana Plečnik.

V društvu bomo Ivu v spomin odprli tudi žalno knjigo. Vpis v žalno knjigo bo mogoč v ponedeljek, 28. februarja 2022, in od srede, 2. marca 2022, do petka, 11. marca 2022, med 9. in 12. uro, v pritličju Društva distrofikov Slovenije, Linhartova 1, Ljubljana. Vpis v žalno knjigo bo mogoč tudi po žalni seji.

Sodelavci Društva distrofikov Slovenije