Srečanje Odbora za ALS

Srečanje Odbora za ALS

Vabimo vas na redno mesečno srečanje Odbora za ALS, ki bo v petek, 18. novembra 2022, ob 16. uri, preko zoom aplikacije.

Po poletnem premoru nadaljujemo s srečanji Odbora za ALS. V tem času se je odboru pridružilo kar nekaj novih članov, zato bom novembrsko srečanje namenili predstavitvi Društva distrofikov Slovenije in Odbora za ALS. Predstavili bomo, kakšno podporo nudimo v okviru društvenih posebnih socialnih programov in odgovarjali na vaša vprašanja, ki jih je najbrž kar nekaj.

Prisrčno vabljeni vsi, oboleli in svojci, novi člani in tisti z že nekoliko daljšim stažem, da se spoznamo ter si med seboj podelimo izkušnje in podporo v tej novi življenjski situaciji.  Še posebej toplo vabimo na srečanje obolele, ki se srečanj do sedaj še niste udeležili. Spoznati in se pogovoriti z nekom, ki bije isto bitko, je lahko dobrodošla pomoč.

*     *     *     *     *

Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite na e-naslov andreja.sustar@drustvo-distrofikov.si. Po prijavi vam bomo na vaš e-naslov poslali povezavo do srečanja in navodila za sodelovanje. Za dodatne informacije smo vam na razpolago vsak delovni dan med 9. in 12. uro na telefonski številki 01/47 20 513 ali po e-pošti.

Veselimo se srečanja in vas lepo pozdravljamo.