Gost Odbora za ALS Matjaž Hribljan

V okviru rednega mesečnega srečanja Odbora za ALS vas v

petek, 17. februarja 2023, ob 16. uri, preko zoom aplikacije,

vabimo na srečanje s kolesarjem

MATJAŽEM HRIBLJANOM,

ki je v letu 2022 dobrodelno kolesaril po slovenskih občinah ter ozaveščal o ALS obolenju in bil uspešen pri zbiranju sredstev za pomoč ALS obolelim.

Matjaževo dobrodelno kolesarjenje je bilo tudi za društvo izjemen dogodek. O celotni akciji smo vas sproti obveščali preko društvene in FB strani ter v društveni reviji MAŽ,  o dogodku so poročali tudi različni mediji, na srečanju pa bo priložnost, da Matjaža spoznamo bolj osebno, z njim poklepetamo o razlogih za tak podvig, kako so potekale priprave, kako je pot vplivala nanj in izvedli še marsikaj »iz ozadja«. Matjaž bo odgovarjal na vaša vprašanja, ki jih lahko posredujete tudi v naprej na naslov andreja.sustar@drustvo-distrofikov.si.

*     *     *     *     *

Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite na e-naslov andreja.sustar@drustvo-distrofikov.si .Po prijavi vam bomo na vaš e-naslov poslali povezavo do srečanja in navodila za sodelovanje. Za dodatne informacije smo vam na razpolago vsak delovni dan med 9. in 12. uro na telefonski številki 01/47 20 513 ali po e-pošti.

Prisrčno vabljeni!