Srečanje Odbora za ALS

Srečanje Odbora za ALS

V okviru rednega mesečnega srečanja Odbora za ALS vas v

petek, 17. marca 2023, ob 16. uri, vabimo na predstavitev

PROJEKTA IMRO,

katerega namen je razbremenitev delovno aktivnih žensk in moških, ki opravljajo vlogo neformalnega oskrbovalca ostarelega, kronično bolnega oz. umirajočega družinskega člana v različnih okoljih. Nosilec projekta je Slovensko društvo Hospic.

Gospa Mirjana Klajnšek, strokovna sodelavka na projektu IMRO in v društvu HOSPIC, bo predstavila projekt in aktivnosti, za katere mislimo, da so lahko v podporo vam in vašim svojcem, ki vam nudijo oskrbo in nego. Gospa Klajnšek in ima veliko izkušenj pri izvajanju nege in oskrbe starejših, zato bo v drugem delu srečanja podala tudi praktične nasvete, kako izvajati oskrbo in nego v domačem okolju. Vprašanja za gospo Klajnšek lahko posredujete tudi v naprej na naslov andreja.sustar@drustvo-distrofikov.si.

*     *     *     *     *

Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite na e-naslov andreja.sustar@drustvo-distrofikov.si .Po prijavi vam bomo na vaš e-naslov poslali povezavo do srečanja in navodila za sodelovanje. Za dodatne informacije smo vam na razpolago vsak delovni dan med 9. in 12. uro na telefonski številki 01/47 20 513 ali po e-pošti.

Veselimo se srečanja in vas lepo pozdravljamo.