JAVNI NATEČAJ ZA PODELITEV LETNIH NAGRAD

JAVNI NATEČAJ ZA PODELITEV LETNIH NAGRAD

VABILO NA JAVNI NATEČAJ ZA PODELITEV LETNIH NAGRAD ZA DOBRO PRAKSO NA PODROČJU  ZAPOSLOVANJA INVALIDOV ZA LETO 2022

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije že od leta 2017 tradicionalno organizira javni natečaj za podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov!

Vsa slovenska podjetja so vabljena k sodelovanju v letošnjem natečaju, ki je izrednega pomena za ustvarjanje vključujočega okolja, ki sprejema invalidne posameznike v družbo ter delujejo kot družbeno odgovorni delodajalci. Vključevanje v delovne procese in na trg dela je za invalide ključnega pomena iz več razlogov – delo namreč predstavlja pomemben vidik osebne identitete in lastne vrednosti, saj zagotavlja občutek smisla in pripadnosti ter finančno neodvisnost.

Zmagovalec javnega natečaja bo prejemnik listine »INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE«, ki je posebna oblika družbenega priznanja delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov v Republiki Sloveniji. Prejemnik listine dobi tudi pravico do uporabe promocijskega logotipa »INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE«.

ROK ZA PRIJAVO: 1. 8. 2023 do 15.00.

POVEZAVA DO PRIJAVNICE: Prijava na Javni natečaj za podelitev nagrad na področju zaposlovanja invalidov za leto 2022

Več informacij o natečaju in prijavi najdete na povezavi: http://www.reha-slo.org/invalidom-prijazno-podjetje/javni-natecaj-v-letu-2023-za-leto-2022/