Praznovanje božično novoletnih praznikov

Praznovanje božično novoletnih praznikov

Prihaja praznični čas. Naše misli so že pri praznovanju božično-novoletnih praznikov in vabimo vas, da jih po dveh letih zopet preživimo skupaj v Domu dva topola v Izoli.

V okviru božično-novoletnih praznikov, med 22.12.2023 in 2.1.2024, je Dom dva topola za društvene redne člane pripravil poseben božično-novoletni paket. Cena paketa za člane, spremljevalce, svojce in individualne goste je 59,00 EUR na osebo na noč. Kaj paket zajema, je natančno navedeno na letaku. V okviru božično-novoletnih praznikov bo poskrbljeno za 24-urno nego in razne prostočasne aktivnosti v popoldanskem ali večernem času. Kdor želi aktivno poskrbeti za svoje zdravje in boljše počutje, bo imel tudi možnost koriščenja fizioterapevtskih in wellnes storitev vključno z uporabo notranjega terapevtskega bazena.

Društvo bo iz sredstev posebnih socialnih programov za vsakega rednega člana sofinanciralo bivanje v višini 22,00 EUR na noč. Storitve fizioterapije in masaže bo društvo svojim članom sofinanciralo v skladu s članskim cenikom, in sicer do največ 4 fizioterapevtske obravnave v mesecu decembru. Uporaba bazena in fitnesa je vključena v ceno paketa.

Na prehodu v novo leto bo organizirana tudi bogata silvestrska večerja z  glasbenim in animacijskim programom. Vse podrobnosti o ponudbi so razvidne na priloženem letaku.

 Število mest za nastanitev je omejeno, zato vse zainteresirane prosimo, da svojo udeležbo sporočite pravočasno, in sicer najkasneje do 1.12.2023 oziroma do zapolnitve mest na RECEPCIJO DOMA DVA TOPOLA v Izoli na telefonsko številko 05/66 00 500 ali po e-pošti: recepcija@dtrslo.si .

Prosimo vas, da ob prijavi sporočite točen datum prihoda in odhoda, število ljudi, ki pridejo z vami, potrebo po negi in prevozu. Zaradi organizacije urnika fizioterapije obvezno sporočite tudi, ali boste koristili fizioterapevtske storitve.

Društvena služba prevozov bo v okviru možnosti opravljala prevoze v in iz Izole ob naslednjih dneh:

  • petek 22.12.2023,
  • sreda 27.12.2023,
  • petek 29.12.2023,
  • torek 2.1.2024.

Vse, ki boste koristili društvene prevoze, prosimo, da pri načrtovanju svojega bivanja v Izoli upoštevate zgoraj navedene termine prevozov.

Božično-novoletni prazniki so prazniki veselja in prijetnega druženja. Nekateri praznike izkoristijo tudi za umik iz vsakdanjega vrveža. Da bo bivanje v Domu dva topola za vse prijetno, prosimo za strpnost in upoštevanje določil hišnega reda.

Vljudno vabljeni!

Sekretar Iztok Mrak