Nepozabno predpraznično druženje v Mastercard praznični vasici in Mastercard Pop-up restavraciji

Nepozabno predpraznično druženje v Mastercard praznični vasici in Mastercard Pop-up restavraciji

Predpraznični dnevi v družbi najboljših domačih kuharskih mojstrov

Med 25. novembrom in 17. decembrom bo na Trgu francoske revolucije v Ljubljani  vsak dan med 14. in 22. uro obiskovalce navduševala Mastercard praznična vasica in decembrsko vzdušje obogatila Miza za vsakogar, ki bo poudarjala družbeno vključevanje vseh skupin. Za posebno omizje bo lahko sedel vsak, namenjena pa bo predvsem tistim, ki se v življenju srečujejo s številnimi ovirami ali izzivi.

Za okusen uvod v praznične dni bodo poskrbele ekipe restavracij Atelje, Grič, Nonbiri Sushi in Hiša Polonka z mojstrsko pripravljenimi jedmi, postreženih v pouličnih različicah. Na trgu bodo obiskovalci lahko posedeli v ogrevani loži Merit Lounge, nazdravili z odlično ponudbo pijač in morda izbrali kakšno mehurčkasto darilo za svoje bližnje.

Miza za vsakogar bo odprla številne teme za pogovore, ki se bodo zvrstili v času Mastercard praznične vasice. Nina Gaspari, avtorica podcasta Lovim ravnotežje, bo za to prav posebno mizo ustvarjala »okroglo mizo javnega dialoga« ter ob tej priložnosti gostila različne nevladne organizacije in predstavnike oseb, ki so se v življenju soočili z najrazličnejšimi izzivi. Gosti, s katerimi bo naslavljala za družbo pomembne teme, bodo Gal Jakič, Jaka Tomc, Lia Bordon, Klaudija Stare, Alen Kobilica in Maja Kuzma Ganič.

Za več informacij o dogodku prilagamo sporočilo za javnost podjetja Mastercard.

Vrhunska kulinarična ponudba, raznolik program in družbeno odgovorno poslanstvo družbe Mastercard bodo tako vključili vse ljudi in poskrbeli za neprecenljive spomine za vsakogar.

Organizacijo praznične vasice letos podpirata tudi Mestna občina Ljubljana in Turizem Ljubljana.